Započela javna rasprava o izmjenama GUP-a

Započela javna rasprava o izmjenama GUP-a

Javna rasprava o zagrebačkom Generalnom urbanističkom planu (GUP) započela je danas, 12. rujna i trajat će do 26. rujna, priopćeno je u utorak iz Gradske uprave. Za trajanja javne rasprave , GUP s predloženim izmjenama i dopunama bit će izložen u predvorju zgrade Gradske uprave na Trgu Stjepana Radića 1, radnim danom od 8,00 do 16,00 sati, kao i na mrežnoj stranici Grada Zagreba http://www.zagreb.hr/izmjene-i-dopune-generalnog-urbanistickog-plana-gr/89159.

Javno izlaganje o prijedlogu izjmena i dopuna GUP-a bit če održano će se 15. rujna u 17,00 sati, u prostoru Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27.

Pisana mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog izmjena i dopuna GUP-a grada Zagreba dostavljaju se do 26. rujna na adresu Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada, Ulica Republike Austrije 18. (ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t