Zapleši sa mnom…

Zapleši sa mnom…

Za trajanja radionica pod vodstvom Luke Halića posjetitelji će imati priliku vratiti se nekoliko desetljeća unatrag i naučiti jednostavne plesne korake uz glazbu iz stare Jugotonove produkcije

Uz izložbu Jugoton – istočno od raja svaki petak u studenom u Tehničkom muzeju bit će organizirana i plesna radionicu pod vodstvom profesionalnog plesača Luke Halića.

Zagreb je nekada imao čak četredesetak plesnjaka na kojima se od utorka do nedjelje mogli birati društvo i muziku. Tada se kući išlo najkasnije do 22.30, a prije svega kako bi dame na vrijeme posljednjim tramvajem stigle kući.

Za trajanja radionica pod vodstvom Luke Halića posjetitelji će imati priliku vratiti se nekoliko desetljeća unatrag i naučiti jednostavne plesne korake uz glazbu iz stare Jugotonove produkcije. Radionice će se održavati petkom na dane 7., 14., 21. i 28. studenoga u vremenu od 17.30 do 19 sati.

Za sudjelovanje u radionici nije potrebno prethodno plesno iskustvo već samo volja, malo talenta i strast prema muzici. Poželjne su prijave u paru, te da su sudionici stariji od 12 godina.

Sudjelovanje je besplatno, a broj sudionika radionice je ograničen.

Prijave se primaju na telefon 01/4881-626 ili na e-mail katarina.ivanisin.kardum@tehnicki-muzej.hr, svaki radni dan od 8 do 16 sati. (zg-magazin)