Zamjena prometnih uspornika na Horvaćanskoj

Zamjena prometnih uspornika na Horvaćanskoj

Gradonačelnik je najavio zamjenu uspornika i kontrolu pripadajuće prometne signalizacije na koju su se također požalili sugrađani

Na poziv sugrađanke koja se u jednoj radio emisiji požalila gradonačelniku Milanu Bandiću na stanje sigurnosti u prometu zbog dotrajalih uspornika na Horvaćanskoj kod križanja s Vukasovom, gradonačelnik je jutros sa suradnicima provjerio što se tamo može učiniti.

Na zadovoljstvo gospođe Željke kod koje je, kao što je obećao u radio emisiji, popio kavu prije obilaska, gradonačelnik je najavio zamjenu uspornika i kontrolu pripadajuće prometne signalizacije na koju su se također požalili sugrađani.

Gradonačelnik je jutros obišao i dio Zagrebačke avenije koji je prošli tjedan obnovljen i kojim nesmetano teče promet. Riječ je o obnovi trase duge 1400 m vrijednoj 2,4 milijuna kuna.

Radovi su obuhvatili frezanje postojećeg asfalta u debljini 10 cm, čišćenje i špricanje podloge bitumenskom emulzijom, postavu geotekstila na mjestima pukotina, podizanje šahtova i komunalnih instalacija, izradu novog nosivog i habajućeg sloja asfalta te obnovu horizontalne signalizacije. (zagreb-hr/zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni