Zagrijavanje za koncerte u Lisinskom: 2CELLOS letjeli sa slavnim Felixom Baumgartnerom

Zagrijavanje za koncerte u Lisinskom: 2CELLOS letjeli sa slavnim Felixom Baumgartnerom

Karte za sutrašnji koncert 2CELLOS u Lisinskom su rasprodane, a ulaznice za nastup 10. lipnja mogu se kupiti na blagajni dvorane ili online

2CELLOS su u helikopteru letjeli sa slavnim Felixom Baumgartnerom kako bi na Centralnom terenu porečke uvale Peškere odsvirali hrvatsku himnu pred prepunim tribinama i otvorili završnicu turnira u odbojci na pijesku – Poreč Majora.

Prijenos uživo, osim hrvatskih medija, pratilo je nekoliko desetaka televizija diljem svijeta, pa je hrvatsku himnu i atmosferu s užarenog terena istarskog gradića imao priliku gledati cijeli svijet. Poreč Major je doveo u Poreč tisuće obožavatelja odbojke na pijesku iz svih krajeva svijeta, koji su došli bodriti najbolje svjetske igrače odbojke na pijesku, među kojima su olimpijski, svjetski i europski pobjednici.

Ime Felixa Baumgartnera upisano je u povijest kao ime prvog čovjeka koji je 2012. godine u sklopu Red Bull Stratos misije vlastitim tijelom probio zvučni zid skočivši s ruba svemira.

Nakon zabavnog vikenda, Luka i Stjepan počeli su s probama za dva koncerta u zagrebačkoj dvorani Lisinski, 9. i. 10. lipnja na kojima će izvoditi klasični repertoar uz pratnju Zagrebačkih solista. Na jedinstvenim glazbenim večerima pokazat će kako zvuče violončela ovog vatrenog dua u partiturama Vivaldija, Boccherinija, Bacha, Rachmaninova, Morriconea, Zimmera…

Koncert 2CELLOS u Lisinskom 9. lipnja je rasprodan, a ulaznice za koncert 10. lipnja u mogu se kupiti na blagajni ili online na stranicama Lisinskog.

Nakon koncerata u Zagrebu Luka i Stjepan kreću dalje na njemačku, japansku i korejsku turneju na kojoj će promovirati aktualni album „CELLOVERSE“. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni