Zagrebparking: Parkiranje neće poskupjeti, ne širimo zone naplate

Zagrebparking: Parkiranje neće poskupjeti, ne širimo zone naplate

Povodom nedavnih natpisa u pojedinima medijima javili su se iz Zagrebparkinga s obaviješću kako su netočne informacije o poskupljenju parkiranja i širenju zona naplate parkiranja.

»Podružnica Zagrebparking obavještava svoje korisnike kako se do daljnjega parkirališne zone u Gradu Zagrebu neće širiti niti će cijena parkiranja na javnim parkiralištima te u javnim garažama poskupjeti«, poručili su iz Ureda voditelja te podružnice Zagrebačkog holdinga.

»Bitno je napomenuti i da Grad Zagreb, u usporedbi sa ostalim gradovima u Republici Hrvatskoj i gradovima unutar Europske unije, ima zamjetno niže cijene javnog parkiranja«, dodaju.

Iz Zagrebparkinga ujedno podsjećaju da je kako je zbog loše epidemiološke situacije i velike opterećenosti zdravstvenog sustava još uvijek na snazi mjera besplatnog parkiranja oko svih zdravstvenih ustanova čiji su osnivači Grad Zagreb i Republika Hrvatska, a mjera će trajati sve do ukidanja Odluke o proglašenju epidemije.

Popis svih zdravstvenih ustanova i ulica u kojima se do daljnjega neće naplaćivati parkiranje građani mogu pronaći na: https://zg-magazin.com.hr/besplatno-parkiranje-oko-zdravstvenih-ustanova-popis-lokacija/

(ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni