Zagrebačko kulturno ljeto – ZgKul

Zagrebačko kulturno ljeto – ZgKul

Ove se godine otvara još jedna ljetna pozornica – na zagrebačkom jezeru Bundek. Ondje će se od 27. lipnja pa do kraja srpnja svakodnevno izmjenjivati predstave i koncertni programi kao dar posjetiteljima

ZgKul – Zagrebačko kulturno ljeto – predstavlja jedinstvenu ponudu svih ljetnih kulturnih manifestacija i događanja u hrvatskoj metropoli. Koncerti, izložbe, glazbene, kazališne, filmske i ulične predstave, mnoštvo raznovrsnih drugih kulturnih zbivanja objedinjenih nazivom ZgKul svjedoče o kulturnom bogatstvu našeg grada i u ljetnim mjesecima, te ga visoko pozicioniraju na ljestvici europskih kulturnih metropola.

Ove se godine otvara još jedna ljetna pozornica – na zagrebačkom jezeru Bundek. Ondje će se od 27. lipnja pa do kraja srpnja svakodnevno izmjenjivati predstave i koncertni programi kao dar posjetiteljima. Ovo je prvi put da će se ovaj atraktivan otvoreni prostor iskoristiti kao ljetna pozornica na dulje od svega nekoliko dana, kako je to ranije bio slučaj.

Program “Serbus Zagreb” na Bundeku na poseban će način obilježiti ulazak Hrvatske u Europsku Uniju, dok će Ljetna pozornica Tuškanac biti rezervirana za filmove prikazane na različitim filmskim festivalima.

Pogledajte knjižicu ZgKul 2013.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni