Zagrebački velesajam daje u zakup prostore u paviljonu 12

Zagrebački velesajam daje u zakup prostore u paviljonu 12

(Foto: Zagrebački velesajam / Facebook)

Zagrebački velesajam d.o.o., s datumom 09. lipnja 2022. godine, raspisao je Javni natječaj za prikupljanje pisanih ponuda za zakup poslovnih prostora za prizemlje paviljona 12, prostora namijenjenog maloprodaji.

Cilj i svrha raspisivanja Javnog natječaja je, kako navode, stvaranje bogate ponude maloprodaje na vrhunskoj i odavno poznatoj lokaciji, a koja će biti na radost i usluzi svim građanima Zagreba.

»Ponude se prikupljaju za 24 prostora u prizemlju Paviljona 12, ukupne površine 3.672 četvornih metara prostora, a koje odlikuje izvrsna prometna povezanost i mreža javnog prijevoza te veliki broj parkirnih mjesta za osobne automobile«, navode u ZV-u.

Uz postojeće sadržaje maloprodaje renomiranih brandova te iznimnoj ugostiteljskoj ponudi, redizajnom prostora i ponude u Paviljonu 12, proširit će se kupovni asortiman i dodatno osnažiti potencijal lokacije.

Svi zainteresirani pisane ponude prema objavljenom Javnom natječaju mogu dostaviti najkasnije do 29. lipnja 2022. godine do 9.30 sati. Više na poveznici https://bit.ly/3xyI7PO (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni