Zagrebački maraton: Prekid tramvajskog prometa i zaobilazni pravci za automobile

Zagrebački maraton: Prekid tramvajskog prometa i zaobilazni pravci za automobile

U nedjelju, 14. listopada, održava se 27. Zagrebački maraton pa će za automobilski i tramvajski promet biti zatvorene prometnice od Ilice na raskrižju sa Selskom preko Trga bana Jelačića do Dubrave, izvijestila je u četvrtak zagrebačka policija koja je građanima preporučila alternativne pravce kretanja.

Promet će biti zatvoren u nedjelju, od 9 do 15,30 sati na cestama: Ilica, od Selske do Trga bana Jelačića – Trg bana Jelačića – Jurišićeva ulica – Trg hrvatskih velikana – Draškovićeva, od Đorđićeve do Vlaške – Vlaška ulica – Maksimirska – Ulica Dubrava, od Avenije Gojka Šuška do Ulice Poljanice II. – Europski trg, izvijestila je zagrebačka policija.

Na cijeloj trasi utrke bit će obustavljen tramvajski promet, a autobusni i tramvajski promet odvijat će se prema posebnom rasporedu ZET-a.

Preporuča se korištenje alternativnog pravca sa sjeverne strane trase kretanja maratonaca, a koji povezuje istočni i zapadni dio grada: Selska – Sveti Duh – Bijenik – Lukšić – Šestinska cesta – Mlinovi – Gračanska – Markuševečka – Vida Ročića – Miroševečka – Slanovečka – Sunekova -Dankovečka – M. Lovraka – V. Žgeneca – Trnovčica – Dubec.   

(ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni