Zagrebački inkubator poduzetništva prima nove inovativne timove

Zagrebački inkubator poduzetništva prima nove inovativne timove

U četiri mjeseca inkubacije, osim prostora za rad i redovite edukacije, timovima se nudi pomoć od iskusne mreže domaćih i stranih mentora

Nakon što je početkom ljeta i sedma generacija startup timova uspješno završila “Startup program” Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, došao je na red i novi proces prijava i odabira startup timova, priopćili su iz ZIP-a.

Ako razmišljate kako pokoriti svijet sa svojom idejom, ako imate već neki prototip ili ako ste taman izašli ili ste pred sami izlazak na tržište, ZIP je pravo mjesto za vas.

Prijave su službeno otvorene od danas na zipzg.com, a trajat će do 20. rujna ove godine, nakon čega slijedi selekcija timova, od kojih će oni najinteresantniji biti pozvani u ZIP predstaviti se uživo.

Iz ZIP-a navode da svaka generacija okupi do 10-ak timova iz raznih područja, a u četiri mjeseca inkubacije, osim prostora za rad i redovite edukacije, nudi im se i pomoć od prilično široke i iskusne mreže domaćih i stranih mentora.

Na edukativnim radionicama timovi aktivno rade na svom projektu uz pomoć mentora i ‘peglaju’ određeno područje kako bi na kraju imali jasan poslovni model i mogli se prezentirati svojim kupcima i investitorima. Uz navedene obavezne radionice, timovi imaju na raspolaganju mrežu mentora kojima se predstavljaju početkom programa i koje kontaktiraju prema potrebi – ovisno o fazi razvoja projekta i trenutnim izazovima.

Nakon četiri intenzivna mjeseca inkubacije, startup timovima se nudi mogućnost ostvarivanja početne investicije do 10.000 funti.

Timovi koji su dosad ostvarili investicije nakon završenog ZIP Startup programa su Thorium A+, SnapTap i Tutotod, a investicije od strane vanjskih investitora su ostvarili i MobiCon, Fashable, Colomb.io, HockeyCoachVision, Greenpie i Madbarz. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni