Zagrebački holding od danas ima pokretni ured

Zagrebački holding od danas ima pokretni ured

Stojić Deban je pak istaknula da se ovime korisnicima omogućuje upravljanje svim uslugama na jednom mjestu i to u njihovoj neposrednoj blizini, bez potrebe odlazaka u više podružnica na različitim gradskim lokacijama

Ispred direkcije Zagrebačkog holdinga danas je predstavljen i simbolično pušten u rad pokretni ured zagrebačke javne mega-tvrtke. Ured su u rad pustili zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i predsjednica Uprave ZGH Ana Stojić Deban. Specijalizirano vozilo omogućit će korisnicima znatno pristupačnije i integrirano upravljanje uslugama, a tijekom mjeseca će po utvrđenom rasporedu obilaziti sve gradske četvrti. Također, kroz Pozivni centar omogućeno je i ugovaranje individualnih dolazaka, osobito na adrese starijih i sugrađana s poteškoćama u kretanju, a vozilo je prilagođeno i osobama s invaliditetom.

»Naš cilj je da se isporuka javne usluge odvija na vrijeme i što kvalitetnije te da se što manje korigiraju cijene«, naglasio je gradonačelnik Bandić te dodao: »Kao istinska europska metropola, svim građanima omogućujemo usluge pod jednakim uvjetima, uz prepoznatljivu socijalnu osjetljivost. Djelatnici Holdinga na terenu će pružati svu potrebnu asistenciju što će znatno olakšati snalaženje svim sugrađanima, uštedjeti vrijeme i ubrzati procese«.

Stojić Deban je pak istaknula da se ovime korisnicima omogućuje upravljanje svim uslugama na jednom mjestu i to u njihovoj neposrednoj blizini, bez potrebe odlazaka u više podružnica na različitim gradskim lokacijama. »Na tom tragu reorganizirat ćemo poslovanje u svim našim poslovnicama. Ideja za mobilni centar proizašla je iz svakodnevne komunikacije s građanima te našeg nastojanja da usluge, kao istinski servis građana, oblikujemo prema stvarnim potrebama korisnika«, napomenula je.

U pokretnom centru za korisnike mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Društva, podnijeti zahtjevi za nove usluge i promjenu matičnih podataka te zahtjevi za promjenama postojećih, zaprimiti sve vrste predstavki, promjena matičnih podataka, dobiti informacije ili provesti uplate bez naknade platnog prometa.

Vozilo raspolaže informacijskim sustavima koje koriste podružnice i ovisna trgovačka društva te je povezano sa središnjom bazom podataka za urudžbiranje i praćenje statusa predmeta. Instalirani su potrebni uredski uređaji i oprema kako bi se na terenu mogle izvršiti sve radnje kao i u poslovnici.

Tijekom prva tri tjedna u mjesecu vozilo će obilaziti gradske četvrti prema unaprijed objavljenom rasporedu, svakoga radnog dana od 8,00 do 20,00 sati na dvije lokacije (od 8,00 do 14,00 na jednoj te od 14,00 do 20,00 na drugoj). Zadnji tjedan u mjesecu vozilo će dolaziti na individualne adrese korisnika koji su kroz mjesec putem Pozivnog centra iskazali interes, odnosno potrebu dolaska ureda na kućni prag. Raspored lokacija dostupan je na mrežnim stranicama Zagrebačkog holdinga. (zg-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni