Zagrebački holding demantira medijske natpise

Zagrebački holding demantira medijske natpise

„Netočan je podatak da je Standard & Poor’s objavio rejting za trgovačko društvo Zagrebački holding d.o.o. Napominjemo da je u tijeku izrada ocjene rejtinga za trgovačko društvo Zagrebački holding d.o.o., koja će javnosti biti dostupna po njezinoj objavi“, poručuju iz Holdinga.

Posljednjih nekoliko dana brojni su mediji prenijeli vijest kako je agencija Standard&Poor’s potvrdila dugoročni kreditni rejting Zagrebačkom holdingu na „B“ te da ja agencija zadržala njegovu negativnu prognozu.

Iz Zagrebačkom holdingu reagirali su na ove medijske natpise, poručivši kako su izneseni podaci netočni. „Netočan je podatak da je Standard & Poor’s objavio rejting za trgovačko društvo Zagrebački holding d.o.o. Napominjemo da je u tijeku izrada ocjene rejtinga za trgovačko društvo Zagrebački holding d.o.o., koja će javnosti biti dostupna po njezinoj objavi“, poručuju iz Holdinga.

Također su naglasili kako je Zagrebački holding d.o.o. objavom ovakvih netočnih poluinformacija pretrpjelo ozbiljnu poslovnu štetu te će iz tog razloga Holding razmotriti pravne mogućnosti kako bi zaštitio ugled svog trgovačkog društva.

(zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni