Zagrebački HNS od Bandića traži da se ispriča djelatnicima bolnice Srebrnjak

Zagrebački HNS od Bandića traži da se ispriča djelatnicima bolnice Srebrnjak

Gradska organizacija Hrvatske narodne stranke (HNS) danas je zbog slučaja Srebrnjak zatražila ispriku od zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, ali i sankcije za njega i suradnike.

»Ukoliko se potvrdi istinitost tvrdnji objavljenih u medijima o tome da zdravstvena inspekcija Ministarstva zdravstva nije utvrdila “nadriliječništvo” u bolnici Srebrnjak i da nema nepravilnosti u radu liječnika, onda je nepobitno sljedeće: Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić nije govorio istinu na sjednici Gradske skupštine 23.12.2019. kada je pred zastupnicima za govornicom Skupštine rekao da je nalaz inspekcije Ministarstva zdravstva u potpunosti potvrdio tvrdnje Grada Zagreba i Gradskog kontrolnog ureda o nepravilnostima na Srebrnjaku!«, stoji u današnjem priopćenju HNS-a.

Dodaje se kako je očito da gradonačelnik Bandić nije govorio istinu, pa od njega kao »gospodina gradonačelnika« (kako sebe sam naziva) očekuju javno objašnjenje i ispriku, prvenstveno djelatnicima bolnice Srebrnjaka, a onda i cjelokupnoj javnosti.

»Naravno, očekujemo da uz ispriku predloži i sankcije za sebe i svoje suradnike radi iznošenja neistinitih navoda u Gradskoj skupštini!«, navodi se u priopćenju u kojem se zaključuje: »Jer, gospoda su gospoda u svim situacijama!« (ZG-m / Foto: zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni