Zagrebački festival kave

Zagrebački festival kave

Vikend događanja u Zagrebu

Subota i nedjelja 17. i 18. 2.

FESTIVAL COFFEE BREAK

Muzej Mimara vas poziva na Festival Coffee break koji počinje u subotu 10 sati, a završava u 18 sati, dok će nedjeljni program biti nešto kraći. Na festivalu će se predstaviti brojni proizvođači i distributeri kave te opreme za kavu iz Hrvatske i regije te gosti iz daleke Indonezije, koja je zemlja gost izlagač. Na festivalu će nastupiti Turska, na čijem će izložbenom prostoru posjetitelji moći uživati u turskoj kavi pripremljenoj na poseban način.

U dva dana posjetitelji će se moći upoznavati se s različitim načinima pripreme kave na poslu ili kod kuće, isprobavati besplatno različite kave iz cijeloga svijeta, upoznavati se s proizvodima raznih pržionica kave iz zemlje i svijeta, susreti sa stručnjacima za kavu iz Hrvatske i regije, uživati u dobroj kavi i prigodnom programu.

Cijena ulaznice: 25 kuna. Ulaznice će se moći kupiti na ulazu na festival, dok se u pretprodaji mogu kupiti preko Entrija u online prodaji ili na njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske, a tjedan dana uoči festivala i na nekoliko lokacija u Zagrebu. Ulaznica vrijedi za jedan dan.

Do 23. 2.

IZLOŽBA: DODIRNI ČAROLIJU OD PAPIRA

Majstori quillinga i Udruga slijepih Zagreb u Ul. sv. Ćirila i Metoda 5, Zagreb u 11 sati pozivaju vas na izložbu “Dodirni čaroliju od papira. Kakva su sve čudesa iz tog druženja nastala provjerite na našoj zajedničkoj izložbi na kojoj će uz članove Udruge izlagati i majstori quillinga Karolina Brukner, Branka Miletić, Gordana Mudri, fra Željko Mesaroš i Irena Gornik. Izložba će biti u Galeriji Kristofora Stankovića, Ulica sv. Ćirila i Metoda 5 do 23. veljače.

Više na: https://zg-magazin.com.hr/otvorena-izlozba-dodirni-caroliju-od-papira/

VIKEND TEATRA POCO LOCO U CENTRU MLADIH RIBNJAK

Subota, 17. 2.

11:00

Teatar Poco Loco i Centar mladih Ribnjak / Zvonimir Balog: Ljubiti, samo ljubiti!

Romantična komedija za djecu od 5 do 10 godina i radoznale odrasle.

Cijena ulaznice: 25 kn

Bio jednom jedan mali, smeđi, slinavi stvor. Jako drag, ali i strašno spor. Na leđima on nosi kao ruksak svoju kuću i od nje se nikada nije maknuo ni makac. I dok je Puž slinio i hvalio svoju kućicu, u njegovom vrtu, svijetu i životu pojavila se Ružica, djevojčica glasovita po svojemu glasu. I onda se dogodilo TO – Puž se zaljubio. Ali, Ružici Puž nije bio po volji. Ona je željela da Puž postane junak, heroj, kralj, princ, sportaš ili bar ministar. Zbog Ružice je Puž bio spreman učiniti sve, pa čak i otići od doma, riješiti se kućice! I zato je Puž krenuo u pustolovine …

Budući da kraj nikad nije isti kao početak, znajte da je sve to zapravo bilo potrebno kako bi Puž na kraju svih krajeva spoznao da je on jedan, jedinstven, pravi pravcati čovjek, pardon, PUŽ: točno takav kakav je.

Glume: Bruno Kontrec – PUŽ, Maja Katić – RUŽICA

Nedjelja, 18. 2.

10:30 i 11:30

„PRIČA MI SE PRIČA: Ružna princeza”

Koncertno čitanje bajki uz pratnju ilustracija sa grafoskopa i glazbe uživo. Potpuno drugačije, interaktivne i zabavne pričaonice za najmlađe (3+) i cijelu obitelj!

Cijena ulaznice: 15 kn

Kakva je to princeza koja se bori s vješticama, kuhačom prkosi zmajevima i plovi morima? To je Čupavica, princeza koju svi smatraše jako ružnom. Ali nju to nije toliko smetalo jer je bila vrlo hrabra. Svoju sestru spasila je od zlih čarolija i naučila sve oko sebe da samo srcem vidimo pravu ljepotu. Ovu neobičnu norvešku priču Teatar Poco Loco će vam ispričati uz pratnju flaute.

Igraju: Maja Katić, Zrinka Kušević, Dunja Fajdić

Flauta: Irena Cesarec

Pričaonica će biti simultano prevođena na hrvatski znakovni jezik. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni