Zagrebačka županija subvencionira organizirane dolaske izletnika i turista

Zagrebačka županija subvencionira organizirane dolaske izletnika i turista

Na natječaj se mogu javiti turističke i putničke agencije sa sjedištem na području Republike Hrvatske koje organiziraju izlete ili višednevni boravak u Zagrebačkoj županiji tijekom cijele godine.  Agencija po svakom dovedenom gostu može ostvariti iznos od 40,00 do maksimalno 80,00 kuna

Zagrebačka županija raspisala je javni natječaj vrijedan 150.000 kuna za subvencioniranje organiziranog dolaska izletnika i turista na područje Zagrebačke županije. Natječaj je otvoren do utroška planiranih sredstava tj. najkasnije do 15. prosinca 2013. godine.  Na natječaj se mogu javiti turističke i putničke agencije sa sjedištem na području Republike Hrvatske koje organiziraju izlete ili višednevni boravak u Zagrebačkoj županiji tijekom cijele godine.

Agencija po svakom dovedenom gostu može ostvariti iznos od 40,00 do maksimalno 80,00 kuna.   Zahtjev s traženom dokumentacijom podnosi se na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, s naznakom „Prijava na natječaj za subvencioniranje organiziranog dolaska izletnika i turista na područje Zagrebačke županije“, Ulica grada Vukovara 72/V, p.p. 974, 10001 Zagreb. Također, zahtjevi se mogu predati i osobno na navedenoj adresi u pisarnici, soba br. 1.  Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane turističke i putničke agencije da se jave na objavljeni natječaj. Informacije, tekst natječaja kao i obrazac zahtjeva nalaze se na web stranicama Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr. (zg-magazin)