Zagrebačka biciklijada

Zagrebačka biciklijada

Organizatori su na današnjoj konferenciji za novinare u Gradskoj upravi uputili poziv sportašima i rekreativcima da se uključe u Zagrebačku biciklijadu.

Ove će godine po 4. puta za redom biti organizirana Zagrebačka biciklijada u organizaciji KUD Prepuštovec i uz pokroviteljstvo zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Biciklijada će krenuti u subotu 17. lipnja u 10 sati s parkirališta na okretištu Borongaj, a cilj je u Prepuštovcu.

Organizatori su na današnjoj konferenciji za novinare u Gradskoj upravi uputili poziv sportašima i rekreativcima da se uključe u Zagrebačku biciklijadu. Tom je prilikom gradonačelnik Bandić obećao besplatan grah za sve koji stignu do Prepuštovca. Najsretnije očekuju i mnogobrojne nagrade, među kojima je i novi bicikl, a u sklopu programa organizirati će se i malonogometna utakmica, natjecanje u odbojci i potezanju užeta.

Prošle je godine sudjelovalo oko 2 200 biciklista, a organizatori ove godine očekuje još veći broj sudionika. Trasa po kojoj će se biciklisti voziti duga je 20 kilometara, koje bi se trebalo prijeći za otprilike sat i pol vremena, a povratak biciklista u Zagreb se očekuje oko 18:30 sati. Organizatori su najavili kako će u slučaju kiše i lošeg vremena biciklijada biti odgođena za 24. svibanja 2014. godine.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni