Zagrebačka biciklijada starta u subotu s Trga bana Jelačića

Zagrebačka biciklijada starta u subotu s Trga bana Jelačića

U subotu, 19. svibnja u 11 sati, osmu godinu zaredom, startat će Zagrebačka biciklijada s polazištem s Trga bana Jelačića i ciljem u 20 kilometara udaljenom Prepuštovcu, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u Gradskoj upravi. Riječ je o manifestaciji koja nema natjecateljski karakter i namijenjena je svim uzrastima.

Uz pokrovitelja manifestacije zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, na konferenciji su sudjelovali i organizatori biciklijade, predvođeni predsjednikom KUD-a Prepuštevec Josipom Liparom.

Pozvavši sve sugrađane da uzmu bicikle i pridruže se biciklijadi, gradonačelnik Bandić je naglasio kako je za tu priliku Grad osigurao osam bicikala koji će biti dodijeljeni najboljima i najsretnijima u više kategorija.

Zahvalivši gradonačelniku što podržava ovaj projekt, predsjednik Lipar je istaknuo da će se u Prepuštevcu, uz bogati kulturno-umjetnički i zabavni program, održati i natjecanje u pečenju roštilja i spravljanju kotlovine te sportsko natjecateljski program, u kojem će moći sudjelovati svi zainteresirani sugrađani. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni