Zagrebačka biciklijada starta u subotu s Trga bana Jelačića

Zagrebačka biciklijada starta u subotu s Trga bana Jelačića

U subotu, 19. svibnja u 11 sati, osmu godinu zaredom, startat će Zagrebačka biciklijada s polazištem s Trga bana Jelačića i ciljem u 20 kilometara udaljenom Prepuštovcu, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u Gradskoj upravi. Riječ je o manifestaciji koja nema natjecateljski karakter i namijenjena je svim uzrastima.

Uz pokrovitelja manifestacije zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, na konferenciji su sudjelovali i organizatori biciklijade, predvođeni predsjednikom KUD-a Prepuštevec Josipom Liparom.

Pozvavši sve sugrađane da uzmu bicikle i pridruže se biciklijadi, gradonačelnik Bandić je naglasio kako je za tu priliku Grad osigurao osam bicikala koji će biti dodijeljeni najboljima i najsretnijima u više kategorija.

Zahvalivši gradonačelniku što podržava ovaj projekt, predsjednik Lipar je istaknuo da će se u Prepuštevcu, uz bogati kulturno-umjetnički i zabavni program, održati i natjecanje u pečenju roštilja i spravljanju kotlovine te sportsko natjecateljski program, u kojem će moći sudjelovati svi zainteresirani sugrađani. (ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t