Zagreb Open: Đurak i Jeger u polufinalu parova

Zagreb Open: Đurak i Jeger u polufinalu parova

(Foto: ittf.com)

Hrvatska muška reprezentacija više nema predstavnika na turniru

Hrvatske stolnotenisačice Mateja Jeger i Mirela Đurak ušle su u polufinale parova na međunarodnom turniru Zagreb Open koji se održava u Domu sportova. Današnji dvoboj bio je vrlo napet, no djevojke su uspješno odradile i »preskočile« i ovu njemačku prepreku savladavši Chantal Mantz i Yuan Wan,  četvrte nositeljice turnira. Konačni rezultat bio je 3:2 u setovima. U posljednjem setu, djevojke su uspjele psihološki slomiti čvrsti njemački par.

Kako nam kaže Mateja, cilj im je ući u finale, s čime se slaže i njezina kolegica Mirela. U četiri sata je na redu polufinale protiv Bjeloruskinja Nadežde Bogdanove i Darije Trigolos.

Na kraju treba nadodati kako hrvatska muška reprezentacija više nema predstavnika i to nakon što je Tomislav Pucar ispao od drugog nositelja Panagiotisa Gionisa. Grk je slavio sa 4:0 protiv hrvatskog igrača.

M. Knežević

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t