Zagreb odustao od novogodišnjeg vatrometa na središnjem trgu

Zagreb odustao od novogodišnjeg vatrometa na središnjem trgu

(Foto: Boris Jagačić)

Grad Zagreb je odustao od novogodišnjeg vatrometa u sklopu organiziranog dočeka Nove godine na Trgu bana Jelačića.

Podsjetimo, udruga Prijatelji životinja ranije je zatražila da se otkaže vatromet. Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević na to je odgovorio kako se slaže s takvim prijedlogom, ali da će na ovogodišnjoj proslavi Nova vatrometa ipak biti jer je sve već dogovoreno…

“Grad Zagreb uspio je pronaći način da se pridruži inicijativi niza gradova u Hrvatskoj, uključujući Rijeku, Osijek, Pulu, Zabok, Rovinj, Opatiju, Poreč, Čazmu, Samobor i Labin, te kao i oni odustane od vatrometa za doček Nove godine u organizaciji Grada. Umjesto toga, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu sugrađani će u novu godinu ući uz šarene konfete, vizualne efekte, te bogati glazbeni program”, poručili su iz Ureda gradonačelnika.

“Iako smo još prošli tjedan komunicirali da idemo s novogodišnjim vatrometom jer je on već bio ugovoren, ipak smo ovaj tjedan uspjeli pronaći drugo rješenje, zahvaljujući razumijevanju koje je ugovorena tvrtka pokazala, te joj se na tome zahvaljujemo”, dodaje se u priopćenju.

Podsjetimo, program za doček nove godine započinje na Trgu bana Josipa Jelačića 31. prosinca u 19h, sa zagrijavanjem uz DJ-a Kiki B. U 21.15 nastupit će mladi talenti hrvatske glazbe, neki od izvođača iz The Voice i A strane. Od 23h pa do iza ponoći nastupaju Pips, chips & videoclips, a nakon ponoći na pozornicu dolaze Nipplepeople. (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni