Zagreb – kandidat za organizaciju veteranskog SP-a u stolnom tenisu

Zagreb – kandidat za organizaciju veteranskog SP-a u stolnom tenisu

Suradnja bi se već od ove jeseni mogla početi ostvarivati kroz nekoliko projekata od kojih je prvi kandidatura Zagreba za organizaciju Svjetskog veteranskog prvenstva u stolnom tenisu

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je jutros u Gradskoj upravi Branku Batinić hrvatsku sportašicu, bivšu stolnotenisku reprezentativku, danas aktivnu trenericu i sportsku menadžericu koja živi i radi u Frankfurtu.

Na sastanku organiziranom na inicijativu proslavljene sportašice bilo je riječi o njenom bogatom međunarodnom iskustvu stečenom u sustavu europskih i svjetskih sportskih organizacija te, s obzirom na to da se planira vratiti u domovinu, o mogućnostima da svoje bogato znanje prenese u Zagreb. Gradonačelnik je pozdravio ideju o suradnji na razvoju sporta, uz naglasak da Grad podupire vrhunski sport i vrhunske sportaše, a Branka Batinić sa svojom dojmljivom reputacijom svakako ulazi među najbolje od najboljih.

Suradnja bi se već od ove jeseni mogla početi ostvarivati kroz nekoliko projekata od kojih je prvi kandidatura Zagreba za organizaciju Svjetskog veteranskog prvenstva u stolnom tenisu. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni