Zagreb Forum 2014

Zagreb Forum 2014

Tijekom dva dana trajanja ove konferencije, održati će se osam panel diskusija na kojima će biti govora i novim načinima financiranja projekata, poput ecofundinga i etičkog bankarstva, a govoriti će se i o socijalnom poduzetništvu i reindustrijalizaciji gradskih regija.

Druga međunarodna konferencija Zagreb Forum 2014-Creative Cities & Europe otvorena je danas u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Cilj konferencije je promocija inovativnih ideja i rješenja održivog pametnog i urbanog razvoja i razmjena znanja i iskustva kroz prakse najnaprednijih regija Europske unije.

Organizatori su Grad Zagreb, Razvojna agencija Zagreb i GFS Institut, a tema konferencije je poticanje razvoj agradova kroz pametne odluke, e-upravu i energetsku održivost. Tijekom dva dana trajanja ove konferencije, održati će se osam panel diskusija na kojima će biti govora i novim načinima financiranja projekata, poput ecofundinga i etičkog bankarstva, a govoriti će se i o socijalnom poduzetništvu i reindustrijalizaciji gradskih regija.

„Grad Zagreb se po mnogim karakteristikama, performansima, nagradama koje dobiva za mobilnost, urednost, čistoću svrstava u vrh europskih metropola. Zagreb će i ubuduće biti generator razvoja i na tom tragu očekujem doprinos ove konferencije“, rekao je na današnjem otvaranju konferencije zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.
(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni