Zagreb – domaćin 10. međunarodnog prvenstva u stolnom tenisu

Zagreb – domaćin 10. međunarodnog prvenstva u stolnom tenisu

(Foto: ittf.com)

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u Gradskoj upravi predstavnike Hrvatskog stolnoteniskog saveza predvođene predsjednikom Zlatkom Pospišem i direktorom Renatom Čengićem.

Nakon sastanka, direktor Čengić istaknuo je da su s gradonačelnikom razgovarali o Europskom juniorskom prvenstvu koje će se održati sljedeće godine u Zagrebu te organizaciji 10. jubilarnog Zagreb Open-a, međunarodnog stolnoteniskog prvenstva Hrvatske.

Predsjednik Pospiš kazao je kako unatoč trenutnoj epidemiološkoj situaciji nastavljaju s turnirima i natjecanjima te dodao da su izrazito zadovoljni što su uspjeli izboriti da se Europsko juniorsko prvenstvo održava upravo u Hrvatskoj sljedeće godine, na kojem će sudjelovati najmanje 1000 igrača iz cijele Europe.

Goran Petrović, pomoćnik pročelnika Gradskog ureda za sport i mlade istaknuo je kako će Grad i nadalje podupirati i ulagati u sport i sportaše.

Za veliki doprinos u radu i razvoju zagrebačkog stolnog tenisa i Međunarodnog Turnira Zagreb Open, gosti su gradonačelničku Bandiću uručili Zahvalnicu. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni