Zagreb dobio i drugi Food outlet Žabac

Zagreb dobio i drugi Food outlet Žabac

Zagreb je dobio drugu poslovnicu prvoga hrvatskog Food Outleta, a koju je danas otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Riječ je o trgovini u kojoj su cijene proizvoda niže od 50 do 90 % od uobičajenih jer se prodaje štok-roba proizvedena u velikim količinama pa je višak za trgovine, rok-roba kojoj se bliži istek roka valjanosti te lom-roba kojoj je ambalaža oštećena pa nije za redovitu prodaju.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je zahvalio obitelji Žamboki na hvalevrijednome projektu u čijem je sklopu otvoreno 10 radnih mjesta. »Želimo uskoro otvoriti i treći Food Outlet«, poručio je gradonačelnik.

Mario Žamboki je objasnio kako je na ideju o otvaranju ove trgovine došao zajednički sa suprugom Majom kada su shvatili da se u Hrvatskoj baci preko 400 000 tona hrane koja se još može iskoristiti. »Imamo u planu otvoriti još dućana u Zagrebu, a širit ćemo se i po cijeloj Hrvatskoj«, dodao je Žamboki. (zagreb.hr)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t