Zagreb brani destinaciju najbolje adventske destinacije u Europi

Zagreb brani destinaciju najbolje adventske destinacije u Europi

U pomoć priskače i Djed Mraz iz Finske

Advent u Zagrebu od petka, 2. prosinca, do ponedjeljka, 12. prosinca, brani titulu najbolje europske adventske destinacije. Tako će svi koji smatraju da je naš grad zaslužio ponovo nositi tu titulu, moći dati svoj glas na stranicama: http://www.christmas.ebdest.in/.

Kako bi cjelokupan doživljaj bio što potpuniji, ove će godine 6. i 7. prosinca u našem gradu, u suradnji s Veleposlanstvom Republike Finske, boraviti originalni Djed Mraz. Joulupukki ili Djed Mraz dolazi iz Laponije, grada Rovaniemija smještenog na najsjevernijem dijelu Finske, a kako je čuo mnogo lijepih stvari o djeci u Zagrebu te da je Zagreb poseban grad, naročito u ovo doba godine, odlučio je svratiti u kratki posjet.

Djed Mraz će prvi dan obići adventske lokacije Ledeni park, Kod Rudolfa i Advent na Zrinjevcu, dok će se drugi dan, u poslijepodnevnim satima, družiti sa svim posjetiteljima na Adventu na Vranicanijevoj livadi, zatim na Adventu u Klovićevim dvorima, a obići će i Adventsko dvorište Staroslavenskog instituta. Prigodni program namijenjen najmlađima počet će u utorak 6. prosinca u 18:00 sati na Ledenom parku te će završiti oko 20:30 na Zrinjevcu, a u srijedu očekujemo Djedicu u 15:45 na Adventu na Vranicanijevoj livadi.

Detaljan program dostupan je na: www.adventzagreb.hr/advent-u-zagrebu/DJEDMRAZ, a iz Turističke zajednice grada Zagreba pozivaju djecu i njihove roditelje da budu dio čarolije Adventa u Zagrebu te da osjete radost i smijeh djece koja će imati priliku osobno Djedu Mrazu reći svoje božićne želje. Isto tako podsjećamo sve da ovaj tjedan svoja vrata otvaraju: Dvorišta – adventsko izdanje, Advent u Dizajn distriktu, Novi Advent te Advent u Klovićevim dvorima. (zg-magazin) 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni