Zadnji koncert kvartovskih demo bendova

Zadnji koncert kvartovskih demo bendova

Zagrebački centri za kulturu projekt KvARTovski demo bendovi, planiraju nastaviti i u 2015. godini, a novi natječaj bit će raspisan u ožujku

Črni pes, Exit, Razlika, Perle, Mnogi Drugi i Altra bendovi su koji će nastupiti na drugoj večeri promocije CD-a i DVD-a Best of live – KvARTovski demo bendovi 2014., u utorak 27. veljače s početkom u 20 sati u Vintageu. Glazbeno dokumentarni film snimljen je u sklopu projekta KvARTovski demo bendovi 2014.” i na njemu je zastupljeno 15 najboljih bendova koji su nastupili na četiri koncerta održana prošle godine.

Ulaz na koncert je besplatan.

Program je ostvaren u sklopu KvARTure, projektnog umrežavanja centara za kulturu grada Zagreba, a u projektu je sudjelovalo pet zagrebačkih centara za kulturu: Centar za kulturu i informacije Maksimir, Centar mladih Ribnjak, Centar za kulturu Trešnjevka, Centar za kulturu Pučkog otvorenog učilišta Zagreb i Centar za likovni odgoj.

Na svakom od četiri koncerta nastupili su kvartovski bendovi i bendovi gosti iz drugih kvartova. Cilj je projekta razviti i promovirati urbanu kulturu kvartova grada Zagreba te ujedno pozicionirati centre za kulturu kao žarište iste.

Zagrebački centri za kulturu projekt KvARTovski demo bendovi, planiraju nastaviti i u 2015. godini, a novi natječaj bit će raspisan u ožujku.

Više o tome možete saznati ovdje. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni