Zadnji dan rasprodaje Borovo asortimana u Tvornici

U zagrebačkoj Tvornici kulture u Šubićevoj 2 još danas se mogu, po posebno povoljnim cijenama, kupiti cipele renomiranog domaćeg proizvođača obuće – „ Borovo“, kao i asortiman tenisica koje ova tvrtka ima u ponudi u svojim prodavaonicama (New Balance, Kappa i dr.).

Prilika je to za nabavku kvalitetne obuće najstarijeg i najvećeg domaćeg proizvođača obuče. Kupujmo hrvatsko! Borovo je ime s tradicijom 80-godišnjom tradicijom u proizvodnji kožne, gumene i gumeno-platnene obuće, kao i različite gumeno-tehničke robe. Iz Borova poručuju kako je njihova tržišno orijentirana proizvodnja uvjetovana svakodnevnim poboljšanjima i modernizacijom, kako tehnološkom tako i kadrovskom, s isključivim naglaskom na etablirani i već poznati brand Borova iza kojeg stoji dugogodišnja kvaliteta.

Tijekom 80 godina Borovo je izgrađivalo svoju prepoznatljivost kroz ime koje je postalo znak za kvalitetu. Iako je tijekom prošlosti, a djelomično i danas proizvodnja djelatnost Borova disperzirana, Borovo cipela je bila i ostala sinonim imena Borovo. Borovo d.d. organizirano je kao poslovna grupa u kojoj se ukupno poslovanje odvija kroz društvo Borovo-Poslovni centar d.o.o. Vukovar, te po tri proizvodna, dva maloprodajna i jedno uslužno društvo s ograničenom odgovornošću.

Cjelokupna proizvodnja se odvija na matičnoj lokaciji u Vukovaru. Godišnja proizvodnja: 400 tisuća pari obuće različitih namjena 500 000 metara industrijskog remena. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni