Zadnji dan prijave za konferenciju projekta “Postani/ostani poduzetnik”

Zadnji dan prijave za konferenciju projekta “Postani/ostani poduzetnik”

Prijavite se na završnu konferenciju projekta Postani/ostani poduzetnik pod nazivom Zakorači u svijet poduzetništva koja će se održati 7. srpnja 2016 . s početkom u 9 sati u Hotelu International, Miramarska 24, Zagreb.

Gost na završnoj konferenciji bit će jedan od najboljih svjetskih profesora kreativnog poduzetništva Andy Penaluna, profesor na University of Wales, koji će predstaviti najnovije trendove i važnost učenja za uspjeh u poduzetništvu.

Na završnoj konferenciji predstavit će se i rezultati projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) koji je za cilj imao promovirati mogućnosti za ulazak i ostanak u poduzetništvu na području Grada Zagreba kroz učenje za poduzetništvo i kampanje za promociju studentskog i poduzetništva razvojnih tvrtki. U sklopu konferencije, pobjednici studentskog Business Plan natjecanja projekta POP prezentirat će svoje inovativne poslovne planove. Također, relevantne institucije predstavit će svoje mjere za poticanje poduzetništva. Jedna od mjera je i program predakceleracije Startup Factory Zagreb, koji su pokrenuli Razvojna agencija Zagreb i Grad Zagreb u sklopu Tehnološkog parka Zagreb. Riječ o prvom javno financiranom programu ove vrste na području Grada Zagreba i šire kojem je cilj izgradnja ekosustava koji potiče razvoj startup poduzetništva.

Prijaviti se možete na e- mail: pop@raza.hr, najkasnije do utorka, 5. srpnja 2016.

*Broj mjesta je ograničen.

Program konferencije preuzmite ovdje.

Razvojna agencija Zagreb je nositelj projekta Postani/ostani poduzetnik. Partneri na projektu su Grad Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet. Suradnik projekta je Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL).

Ukupna vrijednost projekta iznosi 242 196,58 kn od čega je iznos EU potpore 218 865,26 kn. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni