Zadnji dan 188. Samoborskog fašnika

Zadnji dan 188. Samoborskog fašnika

 

Nakon dodjela nagrada slijedi suđenje Princu Fašniku i veliki vatromet. Za kraj su organizatori pripremili nastup splitskog benda Disco Inferno Magic 70 na središnjoj pozornici, a u fašničkom šatoru  će nastupiti Mejaši i Daddy Cool band. Organizatori su osigurali i besplatni parking za sve posjetitelje samoborskog fašnika, a besplatan je i ulaz na sva događanja.

Nakon dva tjedna fašničkog programa u Samoboru, danas je posljednji dan i velika završnica u kojoj su organizatori pripremili brojna zanimljiva događanja. Program na glavnom trgu započinje u 18:30 sati, a organizatori se ne boje niti kiše, budući da je glavni trg natkriven. Program će započeti dodjelom nagrada najboljim maskama 188. Samoborskog fašnika. Nagrade će biti uručene najboljim grupama osnovnih i srednjih škola, najboljim maskama mjesnih odbora, a dodjeliti će se i Fašničke galge za poseban doprinos Samoborskom fašniku te Srakino gnezdo najmaskiranijim ugostiteljima.

Nakon dodjela nagrada slijedi suđenje Princu Fašniku i veliki vatromet. Za kraj su organizatori pripremili nastup splitskog benda Disco Inferno Magic 70 na središnjoj pozornici, a u fašničkom šatoru  će nastupiti Mejaši i Daddy Cool band. Organizatori su osigurali i besplatni parking za sve posjetitelje samoborskog fašnika, a besplatan je i ulaz na sva događanja. Dobra pozivnica za sve one koji razmišljaju gdje bi se mogli dobro zabaviti i pokazati svoju masku za ovu godinu.

(zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni