Zabrana kretanja i zadržavanja uz zonu radova u Radićevoj

Zabrana kretanja i zadržavanja uz zonu radova u Radićevoj

Radovi na izgradnji javnog kanala u Radićevoj ulici započeli su 1. travnja te se odvijaju na dubini od 4 metra, u izuzetno teškim okolnostima, javljaju nam iz Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.

Radovi će se postupno širiti od Trga bana Jelačića prema sjeveru do Kamenitih vrata kod kojih su 5. travnja započeli su radovi na vodoopskrbnom cjevovodu.

Gradilište je propisno označeno, a zone neposrednih iskopa dodatno su ograđene. Uz zonu radova ostavljeni su uski prolazi na nogostupima kao nužni prolazi za stanare.

Iz Gradskog ureda se ispričavaju građanima zbog smetnji u kretanju gradskim središtem, ali i obavještavamo da zbog sigurnosnih razloga nije dozvoljeno kretanje ni zadržavanje u zoni izvođenja radova. Stoga mole građane da koriste alternativne pravce – preko Krvavog mosta i kroz Tkalčićevu ulicu te da se u Radićevoj ulici zadržavaju što je moguće kraće kako bismo mogli radove završiti sigurno, neometano i na vrijeme. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t