Zabrana kretanja i zadržavanja uz zonu radova u Radićevoj

Zabrana kretanja i zadržavanja uz zonu radova u Radićevoj

Radovi na izgradnji javnog kanala u Radićevoj ulici započeli su 1. travnja te se odvijaju na dubini od 4 metra, u izuzetno teškim okolnostima, javljaju nam iz Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.

Radovi će se postupno širiti od Trga bana Jelačića prema sjeveru do Kamenitih vrata kod kojih su 5. travnja započeli su radovi na vodoopskrbnom cjevovodu.

Gradilište je propisno označeno, a zone neposrednih iskopa dodatno su ograđene. Uz zonu radova ostavljeni su uski prolazi na nogostupima kao nužni prolazi za stanare.

Iz Gradskog ureda se ispričavaju građanima zbog smetnji u kretanju gradskim središtem, ali i obavještavamo da zbog sigurnosnih razloga nije dozvoljeno kretanje ni zadržavanje u zoni izvođenja radova. Stoga mole građane da koriste alternativne pravce – preko Krvavog mosta i kroz Tkalčićevu ulicu te da se u Radićevoj ulici zadržavaju što je moguće kraće kako bismo mogli radove završiti sigurno, neometano i na vrijeme. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni