Zabavni program i besplatni seminari za poduzetnike

Zabavni program i besplatni seminari za poduzetnike

Sajamska manifestacija održat će se 31. svibnja u Jastrebarskom, a mali i srednji poduzetnici te obrtnici grada i Zagrebačke županije na njoj će predstaviti svoje zanate, proizvode i usluge. Događaj će biti popraćen nastupom domaćih kulturno umjetničkih društava, natjecanjima i nagradnim igrama, likovnim radionicama te gastronomskom ponudom

U sklopu Poslovni uzlet, Poslovni dnevnik u suradnji s Večernjim listom i partnerima organizira veliku manifestaciju poduzetnika i obrtnika Zagrebačke županije. Sajamska manifestacija upotpunjena zabavnim i besplatnim edukativnim sadržajima održat će se 31. svibnja u Jastrebarskom, a mali i srednji poduzetnici te obrtnici grada i Zagrebačke županije na njoj će predstaviti svoje zanate, proizvode i usluge. Cijeli događaj bit će popraćen nastupom domaćih kulturno umjetničkih društava i DJ-eva, natjecanjima i nagradnim igrama, pokaznim vježbama vatrogasnih jedinica, sportskim programom, likovnim radionicama te nezaboravnim gastronomskim doživljajem.

Dok se odrasli educiraju na nekoj od brojnih radionica i seminara, za najmlađe je organiziran Dječji kreativni uzlet – kutak namijenjen najmlađima u kojima će se održavati likovne i kreativne ekološke radionice u kojima će djeca izrađivati uporabne predmete od otpadnog materijala

Uz brojna događanja posebna poslastica za sve posjetitelje bit će i Gastro uzlet – natjecanje u roštiljanju za obitelji ili grupe prijatelja, turnir u stolnom nogometu, a posebna atrakcija bit će Olimpijada starih sportova gdje će se natjecatelji natjecati u skakanju u vreći, prenošenju jaja na žlici i igri kamena s ramena.

Uz pregršt zabavnih sadržaja za cijelu obitelj, poduzetnicima i obrtnicima bit će omogućeni cjelodnevni besplatni seminari i edukacije iz raznih područja – od marketinga, preko financija i poreza do privlačenja sredstava iz EU fondova. Predavanja će se održati u jaskanskoj glazbenoj školi, a cijeli događaj otvorit će ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović te gradonačelnik grada Jastrebarsko Zvonimir Novosel.

Predavanja stručnjaka

Poduzetnike će educirati poznati i priznati stručnjaci poput Marka Hrnjaka iz Algebre, koji će sudioncima pokazati što internet marketing može učiniti za poslovanje, potom Roberta Babića, također iz Algebre, koji će ih upoznati s EU fondovima, Vlatke Sakar iz Trening centra koja će održati trening na temu upravljanja novcem i razumijevanja financijskih izvještaja te Teda Marrae s Cotrugli business school, koji će održati tri iznimno zanimljiva predavanja na engleskom jeziku i mnogih drugih.

Dok se odrasli educiraju na nekoj od brojnih radionica i seminara, za najmlađe je organiziran Dječji kreativni uzlet – kutak namijenjen najmlađima u kojima će se održavati likovne i kreativne ekološke radionice u kojima će djeca izrađivati uporabne predmete od otpadnog materijala.

Svi posjetitelji moći će degustirati i najfinija vina iz ovoga kraja te kušati razna tradicionalna jela po povoljnim cijenama.

Više o događaju saznajte ovdje. (zg-magazin)