Zabava prije škole: ZGodionica – festival za velike i male!

Zabava prije škole: ZGodionica – festival za velike i male!

Kako se piše magično pismo, koji je sport baš za tebe, mala škola velikih grafita, radionica animiranog filma ili pak sadnje bilja, čitanje priča i još mnogo drugih čudesno zabavnih i edukativnih sadržaja za veliku i malu djecu čekaju na Ribnjaku

Od 24. kolovoza do 2. rujna od 10:00 do 22:00 sata velike i male od četiri do 14 godina (i ponešto za njihove roditelje) očekuje pregršt radionica, zabavnih sadržaja, filmova i crtića, adrenalinskih iznenađenja i sportskih predstavljanja – i to u prirodi, u centru grada, u parku Ribnjak.

Raznoliki hrvatski dječji festival – Zgodionica, ispunit će park Ribnjak i njegove prekrasne livade brojnim sadržajima. Na livadi pod nazivom ZGodne radionice djeca će imati priliku sudjelovati u radionici animiranog filma, izradi čarobnih napitaka, sadnji biljaka, pripremanju zdravog doručka, mali inžinjeri radionici, slikanja u prirodi i naravno to nije ni približno sve…

Na Sportskoj livadi će se svakodnevno izmjenjivati predstavljanje sportova kao što su rugby, rukomet, kajak, stolni tenis, squash, nogomet, streljaštvo, mačevanje i još mnogo toga. Djeca će već prvi vikend, subotu 26.8. i nedjelju 27.8. imati priliku upoznati Olimpijske zvijezde Josipa Glasnovića, Sanju Komar, Valentinu Gustin, Vlatku Pervan i Damira Martina!

Uz zidine će biti postavljeni paneli za Malu školu velikih grafita koja će se održavati svakodnevno od 18 do 20 h, pod stručnim vodstvom jednog od naših najpoznatijih grafitera Borisa Bare. One željne adrenalina očekuje veliko iznenađenje; pravi, pravcati zip-line postavljen samo za ZGodionicu. I bungee jumping i penjalište i veliki trampolin!

Unutar kulturnog centra Ribnjak svakodnevno će se prikazivati ZGodni filmovi, crtići i edukativni DaVinci kratki filmovi, dok djecu u predvorju čeka fantastična izložba SF kostima! A svaku večer mališane očekuje dječji disco na otvorenom u 19:30 te čitanje priča s bakom Ljerkom u 20:30.

U piknik zoni probajte punjene fritule, palačinke, hot-dog, Submarine mini-burgere, zdrave sendviče, voćne salate, sladolede, koktele za djecu i odrasle… i ljenčarite na travi uz ležaljke i suncobrane te zadnje dane prije nego što nam stigne jesen! A možete se i samo zavaliti u ležaljku s novom knjigom koju možete kupiti odmah u parku u velikoj ponudi Mozaik knjige.

Ulaz u park, radionice, sportska predstavljanja i još mnogo aktivnosti su besplatni. Svakodnevni program potražite na mrežnoj stranici www.legende-zagreb.hr, a sve novosti i dodatne informacije pratite na Facebooku www.facebook.com/ZGodionica i Instagramu. (zg-magazin)