Za predstavu Maša i Medvjed traži se ulaznica više

Za predstavu Maša i Medvjed traži se ulaznica više

Broj preostalih ulaznica je ograničen. Za subotnje predstave karata gotovo da više i nema, a ulaznice se još mogu nabaviti za nedjeljne izvedbe u 15 i 17 sati

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u subotu 12. ožujka s početkom u 17 i u 19 sati održava se interaktivna kazališna predstava za djecu Maša i Medvjed – »Škrinja sreće«. Glazbeno-avanturističku komediju u kojoj su glavni junaci likovi iz poznatog animiranog filma Maša i Medvjed premijerno u Hrvatskoj izvodi Moskovski teatar, a predstava je sinkronizirana na hrvatski jezik.

Zbog velikog interesa publike predstava će se održati i u nedjelju 13. ožujka u dodatna tri termina u 11, 15 i 17 sati.

Broj preostalih ulaznica je ograničen. Za subotnje predstave karte su rasprodane, a ulaznice se još mogu nabaviti za nedjeljne izvedbe u 15 i 17 sati.

Djeca mlađa od 3 godine ne trebaju ulaznice i sjede roditeljima u krilua, djeca starija od 3 godine plaćaju punu cijenu ulaznice.

Podsjetimo, riječ je o jednom veselom i razigranom druženju s Mašom i drugim junacima u kojem će uživati i djeca i roditelji. Maša je hiperaktivna djevojčica dobrog srca, koja se izgubila u šumi, gdje je zalutala u Medvjedovu kuću, koji se od tada brine o njoj. Medvjed voli mir, red i organiziranost, što je u suprotnosti s Mašinim karakterom, što dovodi do napetosti i kaosa, ali sve se uvijek dobro riješi, zahvaljujući Medvjedovom zaštitničkom ponašanju prema Maši te njegovoj smirenosti i snalažljivosti…

Predstave se održavaju 12. ožujka u 17 i 19 sati, a cijene ulaznica su 80, 90, 100, 120 i 150 kuna, ovisno o mjestu sjedenja. (zg-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni