Za pčelarske udruge 130.000 kuna

Za pčelarske udruge 130.000 kuna

Zagrebačka županija bespovratno će dodijeliti 130.000 kuna pčelarskim udrugama na svom području za prihranu pčelinjih zajednica čiji je opstanak ugrožen nepovoljnim klimatskim prilikama. Natječaj za dodjelu spomenutih sredstava otvoren je do 25. listopada 2016. godine.

Korisnici županijske donacije mogu biti organizacije poljoprivrednih proizvođača koji se bave pčelarskom proizvodnjom (pčelarske udruge), koje imaju sjedište na području Zagrebačke županije, a čiji su članovi nositelji odnosno odgovorne osobe upisani u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava u Zagrebačkoj županiji, a imaju prebivalište odnosno sjedište na području Zagrebačke županije.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da se jave na natječaj, a tekst natječaja i potrebni obrasci nalaza se na web stranicama Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr pod rubrikom Natječaji. Za dodatne informacije korisnici se mogu obratiti na slijedeće brojeve telefona: 6009-426 i 6009-466.

Prijave s potrebnom dokumentacijom dostavljaju se kao preporučena pošiljka u zatvorenoj omotnici na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo s naznakom „Prijava na javni natječaj – NE OTVARAJ“, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb ili osobno na navedenoj adresi u pisarnici na 6. katu. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni