Za koncerte Zdravka Čolića traži se karta više

Za koncerte Zdravka Čolića traži se karta više

Kako bi bili spremni primiti svu zainteresiranu publiku, na Zlatiboru su samo za ovu priliku isušili jezero te povećali postojeću infrastrukturu ovog zimskog centra

Interes za koncertne nastupe Zdravka Čolića ne opada. Nakon rasprodane sarajevske Zetre i dvije beogradske Arene u prosincu i Zlatibor se našao na istom popisu. Više od trideset tisuća ljudi otpratilo je Staru i dočekao Novu godinu uz Zdravka Čolića. Čolić je tako još jednom potvrdio kako svaki njegov nastup pomiče granice očekivanja. A sada Zagreb …

Na temperaturi od koje se ledio dah, Čola je zagrijao svoju najvjerniju publiku. ”Bila je izuzetna energija večeras. Od novogodišnjih želja ja uvijek sebi i svima poželim mir, posebno u našoj regiji i naravno, dobro zdravlje. Kad smo zdravi, sve je nekako lakše!”, poručio je Čolić.

I na niskoj temperaturi Čola je napravio odličnu atmosferu, svi su pjevali i plesali uz njegove hitove Glavo luda, Kristina, Ti si mi u krvi i mnoge druge.

Kako bi bili spremni primiti svu zainteresiranu publiku, na Zlatiboru su samo za ovu priliku isušili jezero te povećali postojeću infrastrukturu ovog zimskog centra. Kako se pokazalo, ta je priprema bila i više nego dobrodošla – uz Čoline lijepe želje i ponoćni vatromet, do sada najposjećeniji zlatiborski turistički centar uplovio je u 2015. godinu.

Zagreb će tako s Čolićem dočekati Dan žena na koncertu u Areni Zagreb 7. ožujka. ”Prodaja ulaznica premašuje sva naša očekivanja. Iako već imamo upite i o dodavanju drugog koncerta, do njega vjerojatno neće doći zbog Zdravkovih već prije dogovorenih obaveza. Molimo sve da svakako osiguraju svoje ulaznice na vrijeme. Čola je rasprodao Zetru, dvije beogradske Arene i otvoreni koncert na Zlatiboru. Ništa manje ne očekujemo ni u Zagrebu”, poručuje organizator zagrebačkog koncerta, Marko Perica. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni