Za Kamensko će šivati i „bandićka“

Za Kamensko će šivati i „bandićka“

„Od srca vam hvala svima na dobroj volji i pomoći, ove dvije šivaće mašine znače dva nova radna mjesta koja nam jako puno znače“, naglasila je predsjednica Udruge Kamensko Đurđa Grozaj

Udruga Otvoreno Kamensko jučer je dobila dvije šivaće mašine, jednu od Grada Zagreba, koju je predao gradonačelnik Milan Bandić i jednu od Međunarodnog kluba žena – žena veleposlanika i dužnosnika koje su organizirale humanitarni ručak na kojem su skupile sredstva za kupnju mašine.

Riječ je o „iberdeku“, odnosno jednom od tri stroja za šivanje koja im je gradonačelnik Milan Bandić obećao kupiti prije godinu dana. Ovaj Ferrari među strojevima, kako ga nazivaju, vrijedan je 13 tisuća kuna.

„Od srca vam hvala svima na dobroj volji i pomoći, ove dvije šivaće mašine znače dva nova radna mjesta koja nam jako puno znače“, naglasila je predsjednica Udruge Kamensko Đurđa Grozaj. Posebno se zahvaljujemo našem gradonačelniku na kontinuiranoj dosadašnjoj podršci, kao i na ovoj mašini koju smo od milja nazvali „bandićka“.

Gradonačelnik Bandić najavio je dodjelu još jednog prostora Udruzi Kamensko jer su dosadašnja tri, koje je Grad Udruzi dao na korištenje, postala pretijesna. „Novi prostor za naše cure heroje naš je sljedeći zadatak, a nakon ove šivaće mašine slijede još dvije“, dodao je gradonačelnik, poručivši svim listama za parlamentarne izbore da doniraju po jednu šivaću mašinu Udruzi Kamensko. (zg-mag)