Vukšić: Zagreb više neće biti “šator-grad”

Vukšić je najavio da će uskoro predstaviti svoj program u sklopu kojeg će razraditi ideju građana u vlasti i češćeg izlaska na referendume, te predstaviti stručne analize kako zbrinuti problem otpada i kako Zagreb više ne bi bio, kako je rekao –  „šator-grad“

Branko Vukšić, kandidat Hrvatski laburista za gradonačelnika Zagreba, najavio sudjelovanje građana u odlukama vlasti, te kampanju protiv Zagreba kao ‘šator-grada’.

Nakon što je potvrđeno da će Hrvatski laburisti u utrku za gradonačelnika Zagreba krenuti s novinarom i saborskim zastupnikom Brankom Vukšićem, on je najavio da će uskoro predstaviti svoj program u sklopu kojeg će razraditi ideju građana u vlasti i češćeg izlaska na referendume, te predstaviti stručne analize kako zbrinuti problem otpada i kako Zagreb više ne bi bio, kako je rekao –  „šator-grad“.

„Predstavit ćemo jednu originalnu ideju, a to su građani u vlasti. Razradit ćemo na koji način Zagrepčani mogu odlučivati o tome što će se i kako u Zagrebu raditi“, rekao je Vukšić,  koji je mišljenja da Zagreb ima preglomazan aparat, kojeg treba preustrojiti.

„’Zagreb neće više biti šator-grad, već srednjeeuropska metropola okrenuta kulturi, umjetnosti, novim tehnologijama i mladima“, najavio je. Govoreći o prognozama vlastitog uspjeha na predstojećim  lokalnim izborima rekao je kako „nikoga ne precjenjuje, niti potcjenjuje“, te kako u izbornoj utrci za čelnika hrvatske Metropole neće biti  „statist“, nego onaj koji će u njoj „zdušno sudjelovati“. (zgm)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni