Vrtićka djeca posjetila gradonačelnika Bandića

Vrtićka djeca posjetila gradonačelnika Bandića

U povodu 21. Dana dječjih vrtića Grada Zagreba gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas u palači Dverce mališane gradskih dječjih vrtića, njihove odgajatelje i ravnatelje.

»Grad Zagreb u Hrvatskoj ne samo da ima najbolje uvjete za djecu predškolskog uzrasta u preko 115 vrtića uključujući i privatne i vjerske, nego ima i najbolje tete«, rekao je gradonačelnik.

Djeca su gradonačelniku postavljala razna pitanja o njegovu poslu i zdravlju te mu iznesli svoje želje oko uređenja njihova vrtića i grada, ali su se i dogovarala zajednička druženja u gradskim vrtovima.

Dani dječjih vrtića ove se godine održavaju od 2. do 14. svibnja pod pokroviteljstvom zagrebačkog gradonačelnika, a u organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport te dječjih vrtića Grada Zagreba.

Završno događanje održat će se u nedjelju 14. svibnja na Bundeku od 10 do 13 sati, u okviru kojega je predviđeno druženje i sportske igre djece, roditelja i odgojitelja, niz edukativnih i zabavnih aktivnosti. Najuspješnije vrtićke ekipe očekuju bogate nagrade. (zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni