Vrbik dobiva bukobran uz Slavonsku aveniju

Vrbik dobiva bukobran uz Slavonsku aveniju

Na poziv vijećnika Gradske četvrti Trnje, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, u ponedjeljak je obišao Mjesni odbor Vrbik, gdje su gradonačelniku izloženi neki od glavnih problema s kojima se susreću.

Dogovoreno je da će se u narednih nekoliko dana krenuti sa uređenjem i opremanjem parkova i dječjih igrališta te uređenjem prostora odnosno parka za pse ispred nebodera Rakete. Dobra vijest za stanovnike Vrbika je i ta da je natječaj za postavljanje bukobrana uz Slavonsku u tijeku i ove godine biti će postavljeni.

Razgovaralo se i o proširenju Sveučilišne aleje na Slavonsku aveniju, odnosno o rješavanju imovinsko pravnih odnosa za spornih cca 120 metara. Ono što ih posebno veseli kako je istaknuo Pero Kovačević je što je gradonačelnik prihvatio rješenje za nedostatak prometnih redara, a to je da će kontrolori Zagrebparkinga moći obavljati posao prometnih redara.

Rokovi i zadaci su podijeljeni, a za 30 dana ponovno se vidimo na istom mjestu i u istom sastavu rekao je gradonačelnik Bandić. (zagreb.hr)