Vojni zapovjednik skočio sa zgrade u Španskom, u stanu ostalo dvoje mrtvih

Vojni zapovjednik skočio sa zgrade u Španskom, u stanu ostalo dvoje mrtvih

Foto: Index.hr

Pedestogodišnji muškarac skočio je jutros u 7,30 sati sa zgrade u Španskom i umro od ozljeda na putu do bolnice, a u njegovu stanu nađeni se mrtvi žena i dijete te je ozlijeđena starija osoba, izvijestila je zagrebačka policija.

Muškarac je u petak u 7,30 sati u Ulici Milana Rešetara 44 počinio samoubojstvo skočivši sa četvrtog kata. U njegovu stanu pronađena su tijela njegove supruge (1984.) i kćeri (2012.), te ozlijeđena starija osoba (1931.) koja je prevezena u bolnicu Sestara milosrdnica. Muškarac koji je skočio sa zgrade je na putu prema bolnici preminuo u kolima Hitne pomoći, izjavila je novinarima voditeljica Službe za odnose s javnošću Policijske uprave zagrebačke Mirela Ban.

Ministarstvo obrane potvrdilo je priopćenjem kako je smrtno stradali muškarac bio pripadnik Oružanih snaga RH. Riječ je o voditelju Odsjeka u Logističkom operativnom središtu Zapovjedništva za potporu, koji je bio u sastavu Oružanih snaga RH od 1996. godine.

Drago Lovrić, hrvatski general, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske u izjavi za HRT 4 izjavio je kako je upoznat sa slučajem u Španskom, no da nije ovlašten davati izjave.

Po nalogu Državnog odvjetništva provode se izvidi, a državni odvjetnik ujedno je ovlašten za davanje izjava o ovom slučaju. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni