Vojni zapovjednik skočio sa zgrade u Španskom, u stanu ostalo dvoje mrtvih

Vojni zapovjednik skočio sa zgrade u Španskom, u stanu ostalo dvoje mrtvih

Foto: Index.hr

Pedestogodišnji muškarac skočio je jutros u 7,30 sati sa zgrade u Španskom i umro od ozljeda na putu do bolnice, a u njegovu stanu nađeni se mrtvi žena i dijete te je ozlijeđena starija osoba, izvijestila je zagrebačka policija.

Muškarac je u petak u 7,30 sati u Ulici Milana Rešetara 44 počinio samoubojstvo skočivši sa četvrtog kata. U njegovu stanu pronađena su tijela njegove supruge (1984.) i kćeri (2012.), te ozlijeđena starija osoba (1931.) koja je prevezena u bolnicu Sestara milosrdnica. Muškarac koji je skočio sa zgrade je na putu prema bolnici preminuo u kolima Hitne pomoći, izjavila je novinarima voditeljica Službe za odnose s javnošću Policijske uprave zagrebačke Mirela Ban.

Ministarstvo obrane potvrdilo je priopćenjem kako je smrtno stradali muškarac bio pripadnik Oružanih snaga RH. Riječ je o voditelju Odsjeka u Logističkom operativnom središtu Zapovjedništva za potporu, koji je bio u sastavu Oružanih snaga RH od 1996. godine.

Drago Lovrić, hrvatski general, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske u izjavi za HRT 4 izjavio je kako je upoznat sa slučajem u Španskom, no da nije ovlašten davati izjave.

Po nalogu Državnog odvjetništva provode se izvidi, a državni odvjetnik ujedno je ovlašten za davanje izjava o ovom slučaju. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t