“Vodim pola Hrvatske 20 godina i kad premijeri dobiju drugi mandat – čestitat ću im”

“Vodim pola Hrvatske 20 godina i kad premijeri dobiju drugi mandat – čestitat ću im”

Milan Bnadić je naglasio je kako je njegov dugogodišnji mandat obilježio “rad do istrebljenja, 16 sati dnevno, 365 dana u godini”

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u ponedjeljak je na predstavljanju EcoMobile beskontaktnih pametnih spremnika za upravljanje otpadom na Europskom trgu komentirao 20 godina svog mandata.

Naglasio je kako je njegov dugogodišnji mandat obilježio “rad do istrebljenja, 16 sati dnevno, 365 dana u godini”, ali i motiv koji je danas prisutan kao i 1. lipnja 2000. godine.

„Da bi to mogli demonstrirati morate imati dvije stvari: prvo željeznu volju i dijamantnu disciplinu, a drugo slušati građane 24 sata, poslušati građane i pobijediti sebe. Ja sam kroz šest mandata kroz 20 godina to demonstrirao”, izjavio je Bandić.

Na upit novinara čime je najzadovoljniji što je postigao u svom mandatu Bandić je odgovorio da će to preskočiti, jer kad bi nabrajao sve što je napravio za grad Zagreb “trebala bi mu emisija u trajanju od 18 sati”.

„To najbolje znaju Zagrepčani, a ono što nisam napravio tiče se Imunološkog zavoda, 60 niskopodnih tramvaja, tračničke veze od Zračne luke dr. Franjo Tuđman do Kvaternikovog trga, projekta Zagreb na Savi i dječje bolnice u Blatu”, ustvrdio je Bandić. Što se tiče još jednog mandata kazao je da će o tome odlučiti Zagrepčani iduće godine.

Uoči skorašnjih parlamentarnih izbora novinare je zanimalo očekuje li da će njegova Stranka rada i solidarnosti preći izborni prag ,jer predsjednik Vlade Andrej Plenković tvrdi da neće u tome uspjeti.

„Danas ne bih kvario svoju 20. obljetnicu, a proročanske ideje od bilo koga uzmite s rezervom. Mene pustite da o stranci govorim u Praškoj, gdje ćete kad bude vrijeme svi biti pozvani. Ja već 20 godina vodim pola Hrvatske. Kad premijeri budu dobili drugi mandat, ja ću im čestitati”, kazao je Bandić.

Ivana Vranješ

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni