Vinska fešta u Dioklecijanovim podrumima

Vinska fešta u Dioklecijanovim podrumima

U jeku splitske predsezone, točnije 22. i 23. svibnja, Slobodna Dalmacija organizira Treći sajam vina i delicija „Vinski podrum“. Prestižna enološka manifestacija i ove će godine okupiti vinare i proizvođače delicija iz čitave Hrvatske. Jedinstven prostor Dioklecijanovih podruma kao stvoren je za prezentaciju najboljih dalmatinskih i hrvatskih vinara i proizvođača najukusnijih delicija.

U petak 22. svibnja od 13 do 21 sat, te u subotu 23. svibnja od 12 do 21 sat, gosti i građani Splita, ljubitelji vina te oni koji će to tek postati, moći će uživati u vrhunskim vinima, nagrađenim sirevima, dalmatinskom pršutu i probranim maslinovim uljima.

Manifestacija će jednako biti zanimljiva kako ljubiteljima dobre kapljice, tako i ugostiteljima, hotelijerima, distributerima vina koji u svojim objektima žele ponuditi vrhunske i kvalitetne proizvode.

Nagrade na priznatim međunarodnim ocjenjivanjima i izložbama koje posljednjih godina naša vina osvajaju, najbolja su preporuka i pozivnica da posjetite ovu jedinstvenu manifestaciju.U okviru sajma održat će se atraktivna predavanja i vođenje degustacijske radionice.

Organizaciju sajma i ove je godine podržalo Udruženje „Vino Dalmacije“ koje okuplja dvadesetak prestižnih vinskih kuća s najboljim pošipima, crljencima, plavcima i babićima…, u što se i sami možete uvjeriti posjetite li Dioklecijanove podrume 22. i 23. svibnja.

Ulaznice u pretprodaji potražite na www.Croatia-tickets.com.

Za više informacija posjetite službenu stranicu Vinskog podruma www.vinskipodrum.hr. (zgm)