Viktor Gotovac je novi predsjednik zagrebačkog SDP-a

Viktor Gotovac je novi predsjednik zagrebačkog SDP-a

Članovi zagrebačkog SDP-a u subotu su na unutarstranačkim izborima za predsjednika gradske organizacije izabrali Viktora Gotovca.

U drugom krugu izbora profesor radnog prava na Pravnom fakultetu osvojio je 696 glasova, a njegov protukandidat Matej Mišić 325 glasova.

Novoizabrani predsjednik zagrebačkog SDP-a je na konferenciji za novinare zahvalio članovima koji su mu na izborima dali povjerenje te svom timu na podršci.

„Sve SDP-ovce, simpatizere, glasače i one koji nisu glasači SDP-a pozvao bih da budu uz nas. Da daju ideje i pomognu nam da budemo bolji”, poručio je Gotovac. Naglasio je da se SDP mora boriti za socijalne i egzistencijalne vrijednosti građana Zagreba, bitna komunalna pitanja te ideje i ideologiju.

 „Moramo se izboriti da dobijemo natrag Trg maršala Tita, da se po Aleksandri Zec nazove trg ili ulica u Zagrebu”, rekao je Gotovac. Dodao je da se SDP mora izboriti da osvoji vlast u Zagrebu i Hrvatskoj.

„U tome nas ništa neće spriječiti. SDP ide naprijed”, poručio je Gotovac.

Na pobjedi je novom čelniku zagrebačkog SDP-a čestitao protukandidat Matej Mišić. Ustvrdio je kako je najvažnije da se u SDP-u nastavi zajednički rad za boljitak građana.

Ivana Vranješ

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni