Vikend za zdravlje u Ivanić-Gradu

Vikend za zdravlje u Ivanić-Gradu

U sklopu manifestacije Vikenda za zdravlje u subotu i nedjelju 12. i 13. lipnja 2021. u Ivanić-Gradu posjetitelje očekuje niz besplatnih aktivnosti.

Program se održava na Sportskom parku Zelenjak i pored Specijalne bolnice Naftalan te na novim bazenima, uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Posjetiteljima su na raspolaganju su besplatni bazeni i teretana, teniski tereni, škola plivanja, grupno vježbanje, biciklijada, joga, gong kupka, pa i aromaterapije.

Uz bazene će u jutarnjim satima bit moguće izmjeriti razinu šećera u krvi te provjeriti tlak. Za one koji vide brigu o svom zdravlju na raspolaganju u sklopu programa Aktivnog vikenda je i niz predavanja i radionica na temu aktivnog starenja, trčanja, istezanja, aromaterapije, ali i uvijek aktualne teme koje muče sve mame poput onih kako kuhati zdravo za našu djecu.

Aktivnosti traju od 9 do 19 sati.

Zbog epidemioloških mjera potrebno je rezervirati termin. Za grupno vježbanje u organizaciji Specijalne bolnice Naftalan to možete učiniti e-mailom na bazeni@naftalan.hr ili telefonskom najavom na 01 2834 533. Za ostale sadržaje tu je e-mail: info@tzig.hr ili broj 01 2881 591.

Nakon Vikenda za zdravlje na Izletištu Petek i Hotelu Sport 19. i 20. lipnja slijedi Vikend za wellness i rekreaciju, a za 26. lipnja najavljen je Vikend u prirodi, odnosno pješačenje šumom Marča i posjet Seoskom turizmu Kezele. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni