Vikend medenjaka i gvirca u Mariji Bistrici

Vikend medenjaka i gvirca u Mariji Bistrici

Treći vikend Adventa u Mariji Bistrici započet će u subotu, 15. prosinca rock koncertom grupe „Tvoja Mama“ u 12:00 sati ispred bistroa „Haustor“.

Odmah nakon njihovog nastupa, u 14:00 sati očekuje vas drugi po redu Adventski susret zborova umirovljenika u Mariji Bistrici na glavnom bistričkom trgu. U slučaju lošeg vremena susret će biti održan u Domu kulture.

U 20:00 sati na parkiralištu iza Bluesun hotela „Kaj“ puštat će se lampioni sa duhovnom porukom, a cijeli će događaj biti popraćen glazbenim nastupom grupe „Ex Band“ od 19:00 sati na Trgu pape Ivana Pavla II.

U nedjelju, 16. prosinca program će započeti svečanim paljenjem treće adventske svijeće uz nastup dječjeg zbora „Kajeki“, Malog vokalnog sastava KUD-a „Lovro Ježek“ i Mješovitog zbora KUEU-e „Kaj“.

Od 12:00 sati održat će se Festival medenjaka i gvirca na kojem će gosti biti Juraj Galina, Maja Vukina Bogović i Davor Totović.

U 15:00 sati na pozornici će biti predstavljeni Salonski plesovi s Paulinom Krizmanić, a u 17:00 program će završiti kazališnom predstavom Kerekesh teatra „Ufuraj se i pukni“ u Domu kulture. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni