Vikend adventskih običaja u Mariji Bistrici

Vikend adventskih običaja u Mariji Bistrici

Posljednji vikend u sklopu Advent u Mariji Bistrici je Vikend adventskih običaja koji će se održati 22., 23. i 24. prosinca 2018.

U subotu će posjetitelje zagrijati nastupi Dječjeg zbora „Vedre note“ i Akrobatskog rock’n’roll kluba „Bistra“. Nakon toga trg će postati pozornica za stare običaje koje će nam približiti Udruga Sintoment i Udruga umirovljenika Marija Bistrica.

Poslijepodne će se saznati tko se ove godine potrudio u uređenju svojih okućnica i balkona, a hladnu zimsku noć će zagrijati Laganini bend.

Posebnost ovog vikenda je Tradicionalni adventski (do)ručak kojeg će voditi Mirko Fodor, a svojim koncertom začiniti Vanna. Moći će se probati tradicionalna slana i slatka jela po pristupačnim cijenama koja uvijek podsjete na božićne blagdane, a koja će spremiti bistrički ugostitelji i Udruga hrvatska žena Marija Bistrica.

Na Badnjak, točno u podne, uz pomoć Caffe bara Lac, Bistroa Bistrica, Bistroa Mladost i Restorana Dobro nam došel prijatel, Općina Marija Bistrica je za sve stanovnike i goste pripremila besplatni Badnji ručak na trgu.

Više informacija na advent.tz-marija-bistrica.hr (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni