Veselimo se!

Veselimo se!

Kako god bilo, ovi dani u svima bude ono što je dobro, pozitivno, pa budimo barem ovih dana bolji nego u ostatku godine, dijelimo ljubav, pomozimo kome je potrebno, budimo s obitelji i prijateljima, uživajmo u dobroj papici, na dijetu ćemo od 1.1. kao i svaki put 🙁 .

Alisa W.

Već desetak dana možemo uživati u božićnom štimungu u Zagrebu. Moram priznati da mi je usprkos gužvi, lijepo prošetati gradom, uvijek ima nešto novo, osjeti se duh Božića, Zrinjevac je predivan, kao i Tomićeva. Za mališane je ove godine otvoren Grad djeda Mraza, ne znam tko se više veseli, moja mala ili ja. A onda s društvom na kuhano vino i fritule, Mmmmmm. Nemojte to propustiti, naš grad je postao Adventska turistička atrakcija, pa svakako planirajte biti dio tog štimunga, ne dozvolite da vas mimoiđe i uživajte, veselite se, nije sve u kupovini darova, ali nemojte niti to zaboraviti 🙂 .

Svi volimo ovaj dio godine! Točno je da je jako komercijalno, točno je da smo živčani, jer kupujemo darove u zadnji čas, svuda je gužva, Mariah Carey nam je na Badnjak već dosadna, a na poslu je također ludnica do zadnjeg trenutka, no osjeti se veselje oko nadolazećih praznika, a svatko od nas sam određuje da li će opet pasti u neku opću euforiju ili nervozu koja ga okružuje ili će se ponašati prema onome što mu govori srce.

santa_clauseKako god bilo, ovi dani u svima bude ono što je dobro, pozitivno, pa budimo barem ovih dana bolji nego u ostatku godine, dijelimo ljubav, pomozimo kome je potrebno, budimo s obitelji i prijateljima, uživajmo u dobroj papici, na dijetu ćemo od 1.1. kao i svaki put 🙁 .

I na kraju, najvažnije, ne zaboravimo da je ovo rođendan Božića, on je podjelio radost i rođendanske poklone sa svima nama.

Veselite se, a u planeru za slijedeću godinu, osim planova za više novca, bolju liniju, itd. poželite sebi da budete bolji, sretniji, da provedite više vremena s najdražima (nadam se da to neće biti jedan od planova  od kojih ćete odustati).

Pronašla sam na internetu predivnu pjesmu, nepoznatog autora, u njen tekst utkane su sve želje koje vam želim u Novoj 2014. godini:

Sretan Božić svima i za svaki dan u slijedećoj godini neka vrijedi….

Ogrni se danas
pjesmom najljepših želja
i upij radosno
najtoplije osmijehe
kojima je tkana.
Neka ti svaki stih
zagrli dušu
i upali baklje sreće
u tvojim očima,
da ti koraci lebde
ulazeći u svaki novi dan,
a srce radosno tuče,
dok na usnama
pjesma se rađa.

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni