Veseli božićni tramvaj vozi od 1. prosinca

Veseli božićni tramvaj vozi od 1. prosinca

Veseli božićni tramvaj ZET-a krenut će u subotu, 1. prosinca na prvu ovogodišnju vožnju. Najveseliji tramvaj će voziti sve do 6. siječnja iduće godine te će u tom razdoblju svakodnevno prolaziti zagrebačkim ulicama i razveseljavati sve, a posebice naše najmlađe sugrađane.

Dugogodišnja ZET-ova priredba uključuje vožnju turističkim tramvajem kroz gradsko središte, a sve one koji se odluče sudjelovati u polusatnoj bajkovitoj vožnji s Djedom Božićnjakom i njegovim društvom očekuje pregršt zabave, smijeha i, naravno, prigodni pokloni.

Polazna stanica Veselog božićnog tramvaja je na uglu Praške i Trga bana Josipa Jelačića, a vozi preko Trga bana Josipa Jelačića, Ilicom do Ulice Republike Austrije te Jukićevom i Mihanovićevom preko Zrinjevca do polazne stanice u Praškoj.

Tramvaj će voziti radnim danom od 15 do 19 sati, a polasci će se ostvarivati svakih 30 minuta. U dane vikenda tramvaj vozi od 9 do 14 sati i od 15 do 19 sati.

Karte će se moći kupiti na polaznom stajalištu po cijeni od 25 kuna. Na Božić i Novu Godinu, Veseli božićni tramvaj neće voziti, na Badnjak i Staru godinu vožnje će završavati u 14 sati, dok će 26. prosinca radno vrijeme biti kao vikendom.

Iz ZET-a pozivaju građane da povedu svoje najmlađe na vožnje Veselim božićnim tramvajem kako bi doživjeli pravu čaroliju Adventa u Zagrebu. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni