Veseli božićni tramvaj vozi do 7. siječnja

Veseli božićni tramvaj vozi do 7. siječnja

Veseli božićni tramvaj krenuo je u subotu, 2. prosinca na prvu ovogodišnju vožnju. Sve do 7. siječnja iduće godine, najveseliji tramvaj svakodnevno će prolaziti zagrebačkim ulicama i razveseljavati sve, a posebice naše najmlađe sugrađane.

Dugogodišnja ZET-ova priredba uključuje vožnju turističkim tramvajem kroz gradsko središte, a sve one koji se odluče sudjelovati u polusatnoj bajkovitoj vožnji s Djedom Božićnjakom i njegovim društvom očekuje pregršt zabave, smijeha i, naravno, prigodni pokloni, poručuju iz ZET-a.

Polazna stanica Veselog božićnog tramvaja je na uglu Praške i Trga bana Josipa Jelačića, a vozi preko Trga bana Josipa Jelačića, Ilicom do Ulice Republike Austrije te Jukićevom i Mihanovićevom preko Zrinjevca do polazne stanice u Praškoj.

Tramvaj će voziti radnim danom od 16 do 19 sati, a polasci će se ostvarivati svakih 30 minuta. U dane vikenda tramvaj vozi od 10 do 14 sati i od 16 do 19 sati.

Karte se mogu kupiti na polaznom stajalištu po cijeni od 25 kuna. Na Božić i Novu Godinu, Veseli božićni tramvaj neće voziti, dok će na Badnjak i Staru godinu vožnje završavati u 14 sati. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni