Veliko finale Samoborskog fašnika

Između pojedinačnih i grupnih maski koje su iz oba vikenda ušle u finale, po šest će biti nagrađeno vrijednim nagradama

Najbolji od najboljih na 187. Samoborskom fašniku pokazat će se na velikoj pozornici Trga Fašničkih Velikana danas, na Pokladni utorak od 18,30. Najboljim grupama osnovnih i srednjih škola te mjesnim odborima bit će dodijeljeni prijelazni kipeci Srake. Dodijelit će se također prijelazna nagrada Fašničke galge za poseban doprinos organizaciji fašnika i čuvanju fašničkih tradicija. Također će biti proglašena tri najbolje fašnički uređena ugostiteljska objekta, a prvi također dobiva prijelaznu nagradu, Srakino gnezdo.

Između pojedinačnih i grupnih maski koje su iz oba vikenda ušle u finale, po šest će biti nagrađeno vrijednim nagradama.

A u velikom finalu fašnika, suđenju Princu Fašniku, krivom za sva nedjela i teškoće koje su nas snašle, Fašnika će braniti Štef Fiškal i njegova Princeza Sraka, no Sudec će biti neumoljiv i na opće oduševljenje krvoločnog puka, bit će skuren!!! Sve to zapečatit će tradicionalni glamurozni vatromet i nakon toga veselje i ludovanje do zore u samoborskim ugostiteljskim objektima. Na pozornici će nastaviti svirati Gumbelijumi, u Halternativnom šatoru nasuprot muzeja Full Movie i Sane, a u velikom šatoru maskiran će nastupiti Jole!

Ako ste bili ova dva vikenda u Samoboru, onda ćete sigurno doći i na Pokladni utorak, a ako niste, svakako dođite. Bit će to veselje i maskirano ludovanje za pamćenje!

Nagrade za najbolje maske. (zg-m)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni