Velika Gorica želi ubrzati postupke legalizacije

Velika Gorica želi ubrzati postupke legalizacije

Velikogoričani su predali ukupno 12 464 zahtjeva, a do danas je riješeno njih samo 1 746. Iz toga razloga povećan je broj djelatnika na Odjelu, tako da on sada broji ukupno 24 djelatnika, a svi će oni morati ispuniti mjesečnu normu. Oni koji će rješiti veći broj predmeta dobiti će i određenu stimulaciju. Iz Grada Velike Gorice pozivaju građane da donesu nadopune svojih zahtjeva koje su predali bez dokumentacije kako bi se predmeti što prije riješavali.

U ponedjeljak će započeti s radom novootvoreni Centar za legalizaciju Grada Velike Gorice, koji će biti otvoren radnim danom od 8 do 19 sati. Gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić je istaknuo kako je plan da se do 30. lipnja riješi 35 posto zaprimljenih predmeta, što znači još 4 360 predmeta.

„Poduzeli smo sve što je bilo potrebno. Osigurali smo uvjete za rad, opremili prostor, uzeli nove djelatnike, nabavili potrebnu opremu i zadali normu. Javno želim poručiti da ovaj centar mjesečno mora riješiti 400 predmeta. Na taj način sve preuzete predmete riješit ćemo u zadanom roku od tri godine. Ukoliko djelatnici neće izvršavati zadano, mijenjat ćemo ih i uzeti one koji će to moći odraditi“, rekao je gradonačelnik Barišić.

Velikogoričani su predali ukupno 12 464 zahtjeva, a do danas je riješeno njih samo 1 746. Iz toga razloga povećan je broj djelatnika na Odjelu, tako da on sada broji ukupno 24 djelatnika, a svi će oni morati ispuniti mjesečnu normu. Oni koji će rješiti veći broj predmeta dobiti će i određenu stimulaciju. Iz Grada Velike Gorice pozivaju građane da donesu nadopune svojih zahtjeva koje su predali bez dokumentacije, kako bi se predmeti što prije riješavali.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni