Vedrana Šegulja nova kraljica Riječkog karnevala

Vedrana Šegulja nova kraljica Riječkog karnevala

U oštroj konkurenciji od  11 djevojaka, Vedrana je iskočila svojim karnevalskim kvalitetama  i postala 19. po redu Kraljica Riječkog karnevala

Dvorana mladosti u petak je svjedočila još jednoj krunidbi u svojoj dugoj povijesti – Kraljicom Riječkog karnevala 2014. proglašena je Vedrana Šegulja iz karnevalske skupine Jakovarske krabulje iz Jadranova.

U oštroj konkurenciji od  11 djevojaka, Vedrana je iskočila svojim karnevalskim kvalitetama  i postala 19. po redu Kraljica Riječkog karnevala, kojim će suvereno vladati sve do sljedeće godine i novog Izbora. Maškare su uz Kraljicu dobile i ključ Grada, čime je Rijeka i ozbiljno kročila u peto godišnje doba.

Joso Krmpotić i Robert Ferlin proveli su brojnu i glasnu publiku kroz večer punu plesa, muzike, smijeha i šarenih maškaranih kreacija, a grupa For2nal, Alen Polić i baletni studio Amadeus zabavljali su u pauzama između predstavljanja kandidatkinja i kupovali vrijeme žiriju da uspije odlučiti koja je kandidatkinja zaista kraljevske krvi.

Ovaj izbor vrednuje poznavanje karnevalske tradicije, šarm i duhovitost, a potencijalne Kraljice moraju dokazati da posjeduju i plesno i glazbeno umijeće – sve navedeno utjelovljeno je u mladoj Vedrani, dok je prvom pratiljom proglašena Patricia Dragičević iz Karnevaske skupine Pom-F-Ri Rijeka, a drugom Sanja Pešćica iz grupe Najpusna divojka  Matulji. Grupa Pom-F-Ri je dvostruko slavila večeras, jer uz to što u svojim redovima ima prvu pratilju Kraljice, proglašeni su i najkarnevalskijom pratećom skupinom, zasluživši taj naslov odličnim nastupom sa svojom maskom Noć u muzeju. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni